Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Διαγωνισμός στο facebook με δώρο δωροεπιταγές των 100€ Cookshop , τα ζυμαρικά της χρονιάς σας και την ευκαιρία να τυπωθούν οι συνταγές στις συσκευασίες των ζυμαρικών Stella


Και τί θα κερδίσω; Φάσεις διαγωνισμού και δώρα

Α. φάση Διαγωνισμού 29/5-05/7
•Κάθε εβδομάδα θα έχουμε 13 νικητές με βάση το πλήθος των likes. Σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ των πρώτων, η κατάταξη ορίζεται σύμφωνα με την ώρα που καταχωρήθηκε το τελευταίο like, και επικρατέστερος είναι εκείνος που έχει ψηφιστεί νωρίτερα.
Οι 3 πρώτοι θα κερδίζουν δωροεπιταγές των 100€ Cookshop.
Οι 10 επόμενοι σε κατάταξη θα κερδίζουν τα ζυμαρικά της χρονιάς (30 πακέτα των 500γρ έκαστο σε κάθε νικητή)
Από την πρώτη φάση του διαγωνισμού και με βάση το πλήθος των likes που συνέλλεξαν καθ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού θα αναδειχθούν οι 10 μεγάλοι νικητές που κερδίζουν από μία δωροεπιταγή των 500 € από το Cookshop. Σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ των συμμετεχόντων, η κατάταξη ορίζεται σύμφωνα με την ώρα που καταχωρήθηκε το τελευταίο like, και επικρατέστερος είναι εκείνος που έχει ψηφιστεί νωρίτερα.

Β. φάση διαγωνισμού.
• Οι 10 επικρατέστεροι συμμετέχοντες,  από την πρώτη φάση του διαγωνισμού, θα κληθούν να μαγειρέψουν  ζωντανά παρουσία   τριμελούς επιτροπής αποτελούμενη από εκπρόσωπο της ΜΕΛΙΣΣΑ-ΚΙΚΙΖΑΣ Α.Β.Ε.Ε, της ΣΠΟΤ  ΤΟΜΠΣΟΝ ΟΜΙΛΟΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Α.Ε  και τον βραβευμένο σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη τη συνταγή με την οποία έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό . 
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν για τον τόπο και το χρόνο που θα λάβει χώρα το διαγωνιστικό μέρος.
Με βάση τον αριθμό των likes  που συγκέντρωσαν από την πρώτη φάση του διαγωνισμού με ποσοστό συμμετοχής 50% στην τελική απόφαση,  και της απόφασης της τριμελούς  επιτροπής  με ποσοστό συμμετοχής 50% στην τελική απόφαση, θα αναδειχθούν οι τελικοί νικητές :
Οι συνταγή των 3ων  πρώτων θα εκτυπωθεί στις συσκευασίες Stella. Οι συσκευασίες στις οποίες θα τυπωθούν οι συνταγές είναι εκείνες που χρησιμοποιήθηκαν στην παρασκευή των νικητήριων συνταγών. Για τις 3 νικητήριες συνταγές θα πραγματοποιηθεί φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση της παρασκευής τους προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για περαιτέρω επικοινωνία της διοργανώτριας εταιρίας. Οι νικητές θα πρέπει να υπογράψουν σχετικό ιδιωτικό συμφωνητικό.
Ποιός το προσφέρει; ΣΠΟΤ ΤΟΜΠΣΟΝ ΟΜΙΛΟΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Α.Ε, ΜΕΛΙΣΣΑ-ΚΙΚΙΖΑΣ Α.Β.Ε.Ε.  ΤΡΟΦΙΜΩΝ σε συνεργασία με την imagePro Illustrations ΕΠ
Πώς μπαίνω στην κλήρωση; επισκεφθείτε την σελίδα
Προλαβαίνω ; προθεσμία συμμετοχής στον διαγωνισμό έως 05 Ιουλίου 2013   


Καλή επιτυχία!!!