Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Διαγωνισμός με δώρο 4 αντίτυπα βιβλίων, ένα μπλουζάκι με το λογότυπο του WeirdNews και χρηματοδότηση 20% των εκδόσεων iWrite.gr


Προλαβαίνω ; προθεσμία συμμετοχής στον διαγωνισμό έως  8 Ιανουαρίου 2012

Και τί θα κερδίσω;
1.     1 αντίτυπο του βιβλίου του Donald Tyson «Αστρική Προβολή: ο Πλήρης Οδηγός«, το οποίο έχει μεταφράσει η Βάγια Ψευτάκη
2.     1 αντίτυπο του βιβλίου «Η Λευκή Βίβλος της Παραψυχολογίας» του συγγραφέα Νικόλαου Κουμαρτζή, προσφορά των εκδόσεων iWrite.gr.
3.     Ένα αντίτυπο του βιβλίου «Παράξενος Ταξιδιώτης: Εξερευνώντας τη Μυστική Ελλάδα«, του πρώτου ταξιδιωτικού οδηγού που περιέχει παράξενα και αλλόκοτα μέρη από όλη την Ελλάδα.
4.     1 αντίτυπο του βιβλίου «Δούρειος Ίππος: η άλλη πλευρά της επικαιρότητας«, του συγγραφέα Μηνά Παπαγεωργίου
5.     1 μπλουζάκι με το λογότυπο του WeirdNews στο μπροστινό μέρος και με ό,τι άλλο θέλει ο νικητής/η νικήτρια στο πίσω μέρος του. Θα εξαρτηθεί ασφαλώς από το φύλο του νικητή, ώστε να δημιοργηθεί το ανδρικό/γυναικείο μπλουζάκι.
6.     Τέλος, χρηματοδότηση 20% των εκδόσεων iWrite.gr για την έκδοση του βιβλίου σας! (Ασφαλώς το δώρο αυτό προορίζεται για συγγραφείς, νέους ή παλαιότερους, που έχουν σκοπό στο άμεσο μέλλον να εκδόσουν το νέο τους βιβλίο!
Ποιός το προσφέρει; weirdnews.gr
Πώς μπαίνω στην κλήρωση; επισκεφθείτε την σελίδα


Καλή επιτυχία!!!